Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش سرویس اقتصادی جام نیـوز،  بر اساس آنچه که شورای رقابت در اردیبهشت ماه سال جاری مصوب کرده و تصمیم گرفت که با توجه به نرخ تورم بخشی اعلامی توسط بانک مرکزی و قیمت منطقی تمام شده خودروسازان، افزایش قیمت محصولات خودروسازان را به صورت فصلی(هر سه ماهه یکبار) اعمال و قیمت‌های جدید را اعمال کند؛ حال خبرها حاکی از این است که روز گذشته(دوشنبه) رضا شیوا، رئیس شورای رقابت با بیان اینکه در حال حاضر سازمان گسترش و نوسازی صنایع (ایدرو) مسئولیت نظارت بر بخش خودرو را برعهده دارد، از درخواست این سازمان از شورای رقابت برای تایید افزایش قیمت‌ها خبر داده و گفت: این در حالی است که این موضوع نیازمند تأیید شورای رقابت نیست، بلکه مطابق مصوبه امکان افزایش قیمت‌ها متناسب با نرخ تورم بخشی وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

به اعقاد وی با توجه به اینکه انتظار می‌رود هر خودروساز حداقل برای نیاز سه ماه خود کالا داشته باشد، به همین علت افزایش‌ها را برای هر سه ماه یکبار در نظر گرفتیم. سه ماه حداقل مدتی است که یک خودروساز باید موجودی انبار خود را تامین کند. همچنین امکان قیمت‌گذاری خودرو به صورت روزانه وجود ندارد.

 

به لحاظ اقتصادی نیز اگر بخواهیم ماه به ماه تغییر قیمت داشته‌ باشیم، بازار از حالت عادی خود خارج خواهد شد؛ لذا پیشنهاد شده در سه ماهه یکبار، متغیرهای کیفیت و بهره‌وری در دستورالعمل قیمت‌گذاری خودرو لحاظ و متناسب با آن‌ها تصمیم‌گیری‌ها برای قیمت محصولات خودرویی خودروسازان،   صورت گیرد. خودروسازان می‌توانند حداکثر تا سقف نرخ تورم بخشی اعلامی از سوی بانک مرکزی افزایش قیمت‌ها را در محصولات خود یکباره یا در دو مرحله انجام دهند.

 

بنابراین، بر این اساس مجوز افزایش قیمت پاییز خودروسازان صادر و به وزیر صنعت، معدن و تجارت ابلاغ شده است که با لحاظ پارامترهای تاثیرگذار،   قیمت‌ خودرو از درب کارخانه برای فصل سوم سال، به روز خواهد شد.

 

 

در این نامه، ملاک افزایش قیمت خودرو طبق نرخ تورم بخشی که بانک مرکزی اعلام کرده است در سه ماهه سوم امسال اعلام شده است. شنیده‌ها حاکی از این است که خودروسازان مجاز به افزایش حداکثر ۲۵ درصد در قیمت‌ محصولات خود در سه ماهه سوم سال جاری شده‌اند.

 

شورای رقابت تاریخ امکان اعمال قیمت‌های جدید را از ابتدای مهرماه اعلام کرده است؛ بنابراین احتمالا دعوت‌نامه‌های جدید خودروسازان برای موعدهای تحویل مهرماه  با قیمت‌های جدید صادر و در بخشنامه‌های فروش فوق‌العاده پیش‌رو خودروسازان نیز اعمال خواهد شد.

 

براساس قیمت‌ها در سه ماهه دوم ۱۳۹۹، هرچند که هنوز گروه صنعتی ایران‌خودرو، قیمت‌های جدید را اعلام نکرده است اما با فرض افزایش ۲۵ درصدی قیمت ها، در پرتیراژهای این گروه خودروسازی، پژو پارس سال به ۱۲۲ میلیون و ۱۸۲ هزار تومان، پژو پارس LX  به ۱۲۵ میلیون تومان، پژو ۲۰۶ تیپ ۲ به ۱۱۰ میلیون و ۸۳۲ هزار تومان و تیپ ۵ این خودرو به ۱۲۶ میلیون و ۸۳۱ هزار تومان خواهند رسید.

 

سمند LX به ۱۱۷ میلیون تومان، سورن ۱۳۱ میلیون تومان و پژو ۲۰۷ دستی ۱۵۱ میلیون و ۳۳۲ هزار تومان خواهند رسید. همچنین رانا ۱۳۲ میلیون و ۶۲۵ هزار تومان، دنا ۱۴۷ میلیون و ۷۶۸ هزار تومان و دنا پلاس هم احتمالا ۱۶۴ میلیون و ۵۲۰ هزار تومان خواهند شد.

 

اما در گروه محصولات سایپا، طبق اعلام این شرکت، از این پس قیمت تیبا صندوقدار ۸۹ میلیون تومان، تیبا صندوقدار آپشنال ۱۰۹ میلیون تومان خواهند رسید. البته این در حالی است که بر اساس قیمت‌های اعلامی از سوی شرکت سایپا برای پیش‌فروش محصولات خود که از امروز عصر آغاز می‌شود، مبلغ پیش‌پرداخت تیبا صندوقدار ۸۷ میلیون تومان برآورد شده است.   پیش پرداخت تیبا دو نیز در این طرح  ۴۷ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان اعلام شده که با احتساب مبلغ نهایی معادل ۹۵ میلیون و۴۰۰ هزار تومان خواهد بود. ساینا نیز با احتساب پیش پرداخت ۴۶ میلیون و ۴۰۰ هزار تومانی به ۹۲ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان خواهد رسید.

 

همچنین شاهین هم  ۲۶۷ میلیونی خواهد شد. برای کوییک R نیز پیش پرداختی معادل ۶۹ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان پیش بینی شده که قیمت نهایی این خودرو را به ۱۲۹ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان خواهد رساند و پراید ۱۵۱ نیز ۹۱ میلیون تومانی خواهد شد.

 

ایسنا

2025

منبع: جام نیوز

کلیدواژه: وزیر صنعت معدن و تجارت شورای رقابت اقتصاد جام نیوز خودرو قیمت های جدید نرخ تورم بخشی میلیون تومان افزایش قیمت شورای رقابت محصولات خود هزار تومان سه ماهه خواهد شد قیمت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۷۹۱۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مراقب باشید! همه خودروها در تابستان سرطان‌زا می‌شوند

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، بر اساس مطالعه‌ای که در Environmental Science & Technology منتشر شده است، هوای داخل تمام وسایل نقلیه شخصی با مواد بازدارنده شعله، از جمله مواردی که مشکوک به ایجاد سرطان هستند، آلوده شده است. خودروسازان این مواد شیمیایی را به فوم صندلی و سایر بخش‌های داخلی اضافه می‌کنند تا استانداردهای منسوخ جلوگیری از اشتعال‌پذیری را بدون هیچ مزیت ایمنی ثابت‌شده‌ای در برابر آتش رعایت کنند.

ربکا هوهن، نویسنده اصلی این مطالعه و محقق دانشگاه دوک، در این خصوص می‌گوید:«تحقیق ما نشان داد که این مواد به‌کاررفته در کابین خودرو، مواد شیمیایی مضر را در هوای کابین خودروها آزاد می‌کنند. ازآنجایی‌که هر راننده به طور متوسط روزی یک ساعت را در ماشین سپری می‌کند، این موضوع با بهداشت عمومی در ارتباط است. این امر به ویژه برای رانندگانی که رفت‌وآمدهای طولانی‌تری دارند و همچنین مسافران کم‌سن‌وسالی که بیشتر از بزرگسالان تنفس می‌کنند، نگران‌کننده است.»

محققان مواد بازدارنده شعله را در داخل کابین ۱۰۱ خودرو از سراسر ایالات متحده بررسی کردند. ۹۹ درصد از خودروها حاوی تریس (کلرو ایزوپروپیل) فسفات (TCIPP) بودند که یک ماده بازدارنده شعله است.

حدود نیمی از خودروها در تابستان و زمستان آزمایش شدند. آب‌وهوای گرم‌تر با غلظت‌های بالاتر از این مواد سمی مرتبط است، زیرا گازهای خروجی از اجزای داخلی مانند فوم صندلی با دمای بالاتر افزایش می‌یابد و دمای فضای داخلی خودرو می‌تواند به ۶۵ درجه سانتی‌گراد برسد.

محققان همچنین نمونه‌هایی از فوم صندلی را از ۵۱ خودرو مورد تجزیه‌وتحلیل قرار دادند. وسایل نقلیه‌ای که حاوی ماده سرطان‌زای مشکوک به TCIPP در فوم خود بودند، غلظت‌های بالاتری از TCIPP در هوای خود داشتند که تأیید می‌کند فوم منبعی از این بازدارنده شعله در هوای کابین است.

آتش‌نشان‌ها نیز در این خصوص ابراز نگرانی کرده‌اند. استفاده از محصولات با روکشی از مواد شیمیایی مضر برای جلوگیری از آتش‌سوزی در بیشتر مصارف کار چندانی انجام نمی‌دهد و در عوض شعله‌ها را برای قربانیان و به‌ویژه برای اولین افرادی که در معرض آن قرار می‌گیرند، سمی‌تر می‌کند.

منبع: scitechdaily

۲۲۷۲۲۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903987

دیگر خبرها

  • طراحی داخلی خودرو؛ بررسی خودروهای سدان، SUV و اسپرت
  • آیین نامه جدید شورای صنفی دانشجویان علوم پزشکی کشور رسما ابلاغ شد
  • قیمت خودرو امروز ۱۹ اردیبهشت + جدول
  • این خودرو یک‌دفعه ۹۰ میلیون گران شد/ جدول قیمت
  • قیمت خودرو امروز ۱۹ اردیبهشت +جدول
  • کالکالیست: یمنی‌ها باعث گرانی خودرو در اسرائیل شدند
  • مراقب باشید! همه خودروها در تابستان سرطان‌زا می‌شوند
  • بلاتکلیفی ۸ ماهه یک مصوبه مهم زیست‌محیطی در استانداری کهگیلویه و بویراحمد
  • بازار خودرو روی دور تند گرانی افتاد
  • آغاز فروش فوری ۵ خودرو در سامانه یکپارچه + اسامی خودروها و شرایط